Impactul pandemiei de COVID-19 asupra unei asistente medicale din linia întâi: „Așa a început. Așa continuă…”

.

Kathryn, o asistentă medicală în vârstă de 27 de ani, din Tennessee, a postat pe rețelele de socializare două fotografii prin care ilustrează impactul pe care pandemia de COVID-19 l-a avut în ultimele luni asupra celor care se află în prima linie.

Postarea tinerei de pe pagina sa de Twitter, în dreptul căreia a scris mesajul : „Așa a început. Așa continuă…” a devenit rapid virală.

 

Prima imagine din postare o înfățișează ​​pe Kathryn după absolvirea școlii, chiar înaintea pandemiei, iar a doua – acum, 8 luni mai târziu – ​​la sfârșitul unei ture, cu urme adânci pe față de la masca de protecție și vizibil epuizată.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Kathryn lucrează trei ture a câte 12 ore și jumătate, după care are trei zile libere. În timp ce majoritatea urmelor de pe față se estompează după câteva ore, „cea de pe nas dispare exact la timp pentru o nouă tură de lucru”.

După absolvire, Kathryn a intrat direct în lupta cu virusul pandemic.

„Suntem mereu în alertă. Nici nu mai știu ce înseamnă să fii asistent medical în circumstanțe normale. Ne confruntăm cu un val de conspirații și cu atât de multă dezinformare, iar toate acestea ne afectează pe noi în mod direct”, a spus tânăra, potrivit presei internaționale. Statul Tennessee a înregistrat până acum peste 338.000 de cazuri de bolnavi cu COVID-19 și 4.254 de decese.

Sursa foto – Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton