Clătitele mexicane pot fi un aperitiv foarte gustos, dar şi un fel principal pe care îl vor aprecia toţi cei de la masă. Ingrediente: 8 clătite de mălai, 3 linguri bulion, 2 linguri ulei, 500 g piept de pui, 150 g caşcaval ras, sare, piper, alte condimente, după gust
1. Carnea se taie în fâşii fine care se pun la prăjit într-o lingură de ulei încins. După ce şi-au schimbat culoarea şi au devenit albe, se toarnă bulionul desfăcut în aproximativ 300 ml apă. Se presară sare şi piper, alături de alte condimente, se pun 50 g caşcaval şi se lasă la fiert 10 minute.
2. Clătitele de mălai se încălzesc 2-3 secunde şi apoi se umplu cu garnitura de pui. Se pliază şi se pun într-un vas uns cu o lingură de ulei.
3. Se presară cu restul caşcavalului şi se dă vasul la cuptor. Plăcintă cu clătite