Cu cine l-ar fi înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion

.

Lidia Buble se află din nou în atenția publicului, de data aceasta, printr-o aventură pe care ar fi avut-o cu unul dintre concurenții show-ului „Exatlon”, difuzat la Kanal D. Este vorba despre Costin Gheorghe, fratele celebrei cântărețe Elena Gheorghe, cu care blondina ar fi avut o idilă.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Totul s-ar fi întâmplat anul trecut, când Lidia nu se despărțise încă de Răzvan Simion. Potrivit cancan.ro, Costin, care a divorțat acum doi ani, și Lidia și-au ținut secretă aventura amoroasă și eu fost foarte discreți cu aparițiile în public. Cu toate acestea, în mediul online au apărut câteva fotografii cu cei doi într-o mașină. În plus, fanii artistei sunt de părere că piesa Lidie Bublei „Cu ochii ăia verzi” ar fi o declaraie de dragoste pentru Costin.

Citeşte şi: Lidia Buble: „Da, am fost la Cornel Ilie acasă”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara acestui an, dar au rămas în relații bune, prezentatorul matinalului de la Antena 1 fiind managerul artistei. Recent, în urma unei colabărări muzicale cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, au apărut zvornuri conform cărora între acesta și Lidia Buble ar exista o relație amoroasă.

Vezi fotografiile cu Lidia Buble și Costin Gheorghe în galeria foto de mai sus.

Surse foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton