Gică Popescu s-a vindecat de COVID-19

.

Acum 10 zile, Gică Popescu (52 de ani), actualul președinte al clubului FC Viitorul s-a infectat cu noul coronavirus.

Oficialul celor de la FC Viitorul nu a avut simptomele specifice COVID-19, dar în urma unei testări individuale, Popescu a ieșit pozitiv și a fost internat în spitalul „Matei Balș”, din București.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, se arăta într-un comunicat, făcut public acum 10 zile, pe pagina clubului FC Viitorul.

Citeşte şi: Marius Tucă, infectat cu noul coronavirus: „Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”

La începutul acestei săptămâni, pe 14 septembrie, starea de sănătate a fostului internațional s-a agravat, virusul pandemic provocându-i pneumonie interstițială (inflamarea țesutului plămânilor).

Acum Gică Popescu s-a vindecat de COVID-19 și a făcut primele declarații cu privire la clipele grele prin care a trecut.

„Au fost ceva complicaţii. Am avut pneumonie interstiţială. Acum, sunt foarte bine. Sper să revin cât mai repede alături de echipă”, a explicat Gică Popescu pentru ProSport.

Sursa foto – Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton