Andreea Marin, vacanţă în SUA. Uite cu cine a făcut poze!

.

Andreea Marin se află pentru o săptămână în SUA, de unde continuă să ţină legătura cu fanii ei prin pagina de Facebook. Uite cu cine a făcut poze!
Aflată pentru o săptămână în SUA, Andreea Marin nu i-a uitat pe fanii ei care îi urmăresc pagina de Facebook şi pe care îi ţine la curent cu „aventurile” ei din vacanţă.
Cea mai recentă imagine postată este cea de mai sus, în care vedeta apare alături de două personaje faimoase, Mickey Mouse şi Floyd Pepper din „Muppets”.
Andreea nu a spus unde a fost făcută poza, însă prin intermediul ei le-a transmis un gând bun fanilor „de peste mări şi ţări”.
Vedeta nu a spus exact ce face în SUA, însă şi-a anunţat prietenii de pe Facebook că va lipsi un timp din ţară. „Dragii mei, am plecat o săptămână peste ocean, de unde vă voi scrie mai rar, am de învăţat lucruri noi acolo şi mă voi concentra pe ceea ce am de făcut, oferindu-mi totodată şi un timp de odihnă în timpul rămas din fiecare zi. A fost o perioadă plină şi am nevoie să revin cu forţe proaspete, de revenirea la echilibru. În paralel, am început un curs canadian de Life Coaching şi e o experienţă extrem de interesantă, abia aştept să v-o împărtăşesc. Dar toate la timpul potrivit„, a scris Andreea Marin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton