Huidu și Găinușă au rupt prietenia. Care este motivul din cauza căruia cei doi nu-și mai vorbesc

.
Șerban Huidu și Mihai Găinușă erau cei mai buni prieteni în perioada în care prezentau împreună ”Cronica cârcotașilor”, însă între timp cei doi au ajuns la cuțite și nu-și mai vorbesc.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu numai că nu mai sunt prieteni, dar nici măcar nu vor să mai audă unul de celălalt. Conform impact.ro, ruperea relației dintre cei doi ar fi avut loc în urma evenimentelor neplăcute din viața lui Șerban Huidu, atunci când Mihai Găinușă nu i-a fost alături acestuia. În urmă cu 6 ani, Huidu a avut un accident la schi în urma căruia era să-și piardă viața, iar la scurt timp a avut un accident de circulație care a avut ca rezultat decesul a trei persoane.

Mihai Găinușă, la rândul său, era deranjat de faptul că Huidu și asuma toate meritele pentru emisiunea difuzată la Prima TV, cu alte cuvinte, cearta celor doi ar fi plecat de la bani, motiv pentru care Găinușă a părăsit emisiunea care la vremea respectivă era lider de audiență.

Soțiile celor doi au încercat în repetate rânduri să-i împace, însă totul a fost în zadar: ”Huidu a suferit enorm și nu s-a vindecat nici acum. Pentru el, Găinușă a fost exact ca un frate. Pur și simplu nu puteau fi despărțiți. Mai țineți minte petrecerea Prima TV de la care Huidu a plecat plângând? De aceea a plecat atât de dărâmat. Nu îi venea să creadă că prietenul lui de o viață nu este alături de el. În ciuda cuvintelor urâte, Huidu s-ar fi împăcat cu Găinuță în acele momente, îi lipsea enorm.

Citește și –  Ce crede Gabriela Cristea despre emisiunea „Acces Direct”

Nu își vorbesc nici în prezent și fac tot posibilul să nu dea ochii unul cu altul. Vă dați seama că este foarte dificil, au mulți prieteni comuni. La evenimente, fie este invitat unul, fie celălalt. Niciodată amândoi. Din câte știu, soțiile lor își vorbesc dacă se întâlnesc, iar acum câțiva ani chiar au încercat să îi împace, însă nu a fost cu putință. Din punctul meu de vedere, nu mai există șanse de împăcare, orice s-ar întâmpla”, – a mărturisit un apropiat al celor doi.

Citește și –  Cine este noua asistentă de la ”Acces Direct” care a înlocuit-o pe Emily Burghelea

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton