Postul Paştelui nu trebuie să însemne doar tocană de cartofi şi şniţele de soia. Felurile de mâncare fără ouă, carne şi lactate pot fi delicioase, dacă alegeţi reţeta potrivită. Învaţă să prepari cartofi umpluţi cu ciuperci şi ceapă verde în sos de roşii. Ingrediente cartofi umpluţi:
4 cartofi mari
1 conservă ciuperci sau circa 4 ciuperci champignon medii proaspete
1 bucată pâine veche de o zi
verdeaţă
1 legătură ceapă verde
1-2 linguri făină
1 ceapă,
2 caţei de usturoi,
sare, piper. Ingrediente sos de roşii:
1 conservă roşii în bulion
1 ceapă (puteţi adăuga frunzele de la ceapa verde pe care nu le-aţi folosit la cartofii umpluţi),
boabe de piper,
puţin oregano şi busuioc proaspăt (nu sunt obligatorii),
2 caţei de usturoi,
ulei,
sare, piper
Încearcă şi reţeta noastră de Caponata siciliană cu vinete şi măsline