REŢETE: Quiche cu pui şi brânză

.

Invata sa prepari o quiche cu carne de pui si branza ca in Provence.

►4 ouă
► 1 iaurt normal (150 ml)
► 100 g margarină
► nucşoară
► 250 g făină
► 200 g piept de pui
► 2 cepe mari
► 250 g brânză
► sare
► piper
► mărar
Încearcă şi reţeta noastră de quiche, tarta versatila frantuzeasca
1 Se prepară aluatul dintr-un ou întreg, iaurt, margarină, făină, nucşoară şi sare după gust, care se întinde în tavă de tartă, se înţeapă din loc în loc cu o scobitoare, apoi se dă la cuptor pentru 5 minute.
2 Se prepară umplutura din ceapa tocată mărunt şi carnea de pui fiartă şi tăiată cubuleţe, care se pun la călit şi se condimentează după gust. Separat, într-un bol, se amestecă mărarul cu brânza rasă mărunt, albuşurile bătute spumă, gălbenuşurile, la care se adaugă şi amestecul de ceapă cu carne de pui.
Compoziţia astfel formată se toarnă în tavă peste aluatul precopt şi se bagă iar la cuptor pentru încă vreo 30 de minute.
3 Tarta se serveşte caldă sau rece, după preferinţe, sau ca garnitură la supa în care a fiert carnea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton