Invata sa prepari o supa crema de mazare verde absolut delicioasa si cremoasa!
►300 g mazăre (proaspătă sau congelată)
► 1 ceapă roşie
► 4 linguri ulei de măsline
► 10 g unt
► 1 legătură pătrunjel
► sare
► piper
► 1 l supă de legume (1 cubuleţ de supă)
Încearcă şi reţeta noastră de pui la grătar cu mazare
1 Se pun pe foc uleiul şi untul
şi, când se încing bine, se ada-ugă ceapa tăiată mărunt. Când devine sticloasă, se adaugă mazărea (dezgheţată, dacă e cazul), pătrunjelul spălat şi tocat, sarea şi piperul după gust.
2 Se lasă pe foc până fierbe mazărea. Când e aproape fiartă mazărea, se adaugă supa de legume şi se mai lasă pe foc cam 5 minute.
3 După ce se stinge focul, tot conţinutul cratiţei se răstoarnă într-un vas unde sunt pasate toate legumele. Se serveşte caldă, cu o lingură de smântână deasupra.