Video Ministru român, fără pantaloni într-un live. „N-am o problemă că am devenit viral”

.

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului din România, a apărut într-un mod cu totul neașteptat în timpul unei intervenții televizate. În timp ce comenta, de acasă, evenimentele sportive pentru un post de televiziune, ministrului i-a scăpat camera de filmat din mână, iar telespectatorii au observat că din ținuta demnitarului lipsea ceva important – perechea de pantaloni.

Invitat la PRO X să comenteze subiectele momentului din sport, ministrul Ionuț Stroe a scăpat camera după ce a făcut o mișcare bruscă. Astfel, s-a putu observa Pentru că Stroe era îmbrăcat doar în camașă, și în boxeri. Ministrul Sporturilor a repus rapid camera în poziția corectă, a zâmbit ca și cum nimic neobișnuit nu s-ar fi petrecut și și-a continuat intervenția.

Moderatorul emisiunii sportive a rămas uimit când a văzut scena.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. 

După incident, Ionuț Stroe a revenit cu unele precizări pe rețelele de socializare.

„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a scrie demnitarul român într-o postare pe pagina sa de Facebook.

sursa foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton