Convenţiei Internaţionale de Fitness: Ultimate Pilates level 2 by Cori Grămescu

.

În primăvara anului 2013, Cori Grămescu lansează cel de-al doilea modul de Ultimate Pilates.
Aceasta nouă metodă este destinată clienţilor cu un nivel de rezistenţă mediu, care déjà ştiu să îşi controleze mişcările corpului şi cunosc exerciţiile Ultimate Pilates level 1.
Metoda Ultimate Pilates level 2 vizează toţi muşchii corpului, diferenţa faţă de primul nivel fiind, în special, legată de intensitatea cu care se lucrează şi de varietatea exerciţiilor. Este o metodă extrem de sigură şi eficientă, care se potriveşte unei plaje imense de clienţi. De la adolescenţi până la seniori şi trecând prin toată plaja de cliente obişnuite ale sălilor de sport, Ultimate Pilates level 2 va oferi o soluţie pentru fiecare în parte.

Ultimate Pilates level 2 păstrează elementele de siguranţă şi principiile de bază care stau la baza metodei clasice, dezvoltată de Joseph Pilates şi aduce concepte de ultimă generatie în sportul pentru sănătate :

Antrenament orientat catre rezultate
Antrenament descult
Antrenament postural si de echilibru
Blocuri de exercitii

Ultimate Pilates Level 2 reprezintă modulul de avansaţi al clasei de UltimatePilates şi este rezervat clienţilor bine antrenaţi şi care sunt familiarizaţi cu modul de execuţie corect al tehnicilor de UltimatePilates, dintre care esenţiale sunt:

controlul respiraţiei
aliniamentul capului şi al coloanei vertebrale
controlul abdomenului
poziţia umerilor şi a bazinului

Duminică, 24 martie, între orele 15:15 şi 16:15, în cadrul Convenţiei Internaţionale de Fitness, aveţi ocazia să participaţi, în premieră, la o oră de UltimatePilates 2! Vă aştept cu drag!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton