Ce efect ai asupra iubitului tău?

.

Atunci când două persoane petrec mult timp împreună, este ceva absolut normal să „împrumute” anumite lucruri, una de la cealaltă. Micile ticuri verbale, gesturile şi chiar reacţiile nu sunt singurele lucruri care se schimbă la voi, în timp. Iată cum se schimbă iubitul tău, datorită ţie.
Eşti fata visurilor lui
Chiar şi când doarme, tu eşti lângă el. Studiile arată că atunci când te afli într-o relaţie de lungă durată iubitul sau iubita apare în cel puţin 20% din visurile tale. Asta se întâmplă nu pentru că staţi mult timp împreună, ci pentru că visele reprezintă sentimentele pe care le are pentru tine, dar şi grijile legate de relaţia voastră.
Sex: 20 de lucruri interesante, pe care probabil nu le-ai mai auzit
Emoţiile lui devin uşor confuze
O cercetare publicată anul acesta în Jurnalul de Sănătate şi Comportament Social arată că bărbaţii sunt, de fapt, cei emoţionali din relaţiile de cuplu şi nu femeile, aşa cum se crede. În timp ce femeile trec cu mai mare greutate peste o despărţire, bărbaţii sunt mai stresaţi atunci când ceva nu merge bine în relaţie. La fel, atunci când totul este bine, bărbaţii se simt mai conectaţi din punct de vedere emoţional şi mai liniştiţi. Pentru o femeie este mai uşor să vorbească despre problemele sale cu prietenele ei, însă pentru unii bărbaţi, iubita este singura cu care pot discuta astfel de lucruri şi de aceea ar putea simţi binele şi răul mai puternic.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton