Horoscop: Ce defecte şi calităţi are în funcţie de zodia lui

.

Este calculat sau impulsiv, libertin sau foarte fidel, econom sau cheltuitor?Află totul despre calităţile şi defectele iubitul tău în funcţie de zodia lui.

Berbec

Calităţi: E sociabil, activ, are umor şi e mereu înconjurat de prieteni pe care se poate baza. Lângă el nu te plictiseşti niciodată
Defecte: Se enervează repede, e impulsiv, nu-i place să respecte regulile, îşi asumă riscuri inutile. Nu prea te poţi baza pe el.
Horoscop: Cum să îl impresionezi de la prima întâlnire în funcţie de zodia lui

Taur

Calităţi: Ştie să aprecieze ceea ce i se oferă, este romantic, de încrede, fidel şi raţional. Are mereu un sfat bun pentru oricine.
Defecte: Este posesiv şi gelos, este cheltuitor şi cam leneş. Îi plac banii făcuţi fără efort şi îi cheltuieşte la fel de repede cum i-a făcut.

Gemeni

Calităţi: Este raţional, e sociabil şi comunicativ,  este plin de umor şi toată lumea îl adoră pentru că la prima vedere nu pare să aibă defecte.
Defecte: Îi place să flirteze cu toate femeile, nu respectă regulile, nu ţine cont de părerile şi sentimentele tale, e un pic cam superficial.

Rac

Calităţi: E romantic, tandru, comunicativ, blând şi un mare familist. Este soţul şi tatăl ideal.
Defecte: E prea sensibil pentru un bărbat, uneori dă dovadă de imaturitate, nu are încredere în el, ceea ce îl poate face gelos, posesiv. Are mereu nevoie de sfaturi, de îngrijire, de încuviinţarea ta.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton