Horoscop: De ce dau greş relaţiile tale în funcţie de zodia ta

.

Leoaicele se plictisesc repede, Fecioarele sunt prea tipicare şi critice, iar Vărsătoarele ţin prea mult la libertatea lor. Vezi ce spune horoscopul despre relaţiile tale şi motivul pentru care dau greş.

Semnele de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Eşti o femeie plină de viaţă, entuziastă, mereu în vervă şi astfel atragi atenţia sexului opus într-o clipită. Nu îţi e greu să începi o relaţie, dar e mai greu să o păstrezi pe termen lung. În primul rând, nu toţi bărbaţii pot ţine pasul cu pofta ta de viaţă şi pe unii îi enervează atâta vorbă, atâta mişcare, atâta nelinişte.
Horoscop: Ce spune ora naşterii despre tine
În al doilea rând, tu eşti genul care plictiseşte repede şi găseşte defecte oricui după un timp. Te îndrăgosteşti repede şi iubeşti cu pasiune, dar flacăra se stinge curând. Chiar şi cel mai frumos, mai inteligent şi mai cuminte bărbat capătă tot felul de cusururi în ochii tăi, e nevoie doar de suficient timp ca să le descoperi. Iar dacă nu le are, le vei inventa.
Reproşurile pe care le face şi încercările tale de a corecta firea oricui nu îşi au locul într-o relaţie, unde se presupune că ar trebui să-l accepţi pe celălalt aşa cum e.
Berbec – Te plictiseşti repede de o relaţie şi eşti tot timpul în căutarea a ceva nou.
Leu – Eşti egoistă şi vrei totul pentru tine fără să te gândeşti la nevoile lui.
Săgetător – Mereu în căutarea a ceva nou, nu eşti deloc dispusă să ai o relaţie aşezată, lungă.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton