Oana Roman, ținută neașteptată. A dat rochiile elegante pe blugi rupți și adidași

.
Oana Roman (43 ani) a slăbit destul de mult în ultima perioadă, cu ajutorul unui program de remodelare corporală, a unei diete echilibrate și a sportului. Așa cum era de așteptat, vedeta și-a schimbat puțin și stilul vestimentar, odată cu apariția rezultatelor, drept urmare se îmbracă mai sexy, poartă rochii mai mulate pe corp și are mai mult curaj să opteze și pentru imprimeuri de toate felurile, chiar și animal print. 

Oana Roman si Marius Elisei la Viva Influencers Party

Cu toate acestea, o apariție recentă a vedetei a stârnit rumoare în rândul fanilor, în mediul online. Dacă în ultima perioadă, de când a mai slăbit, Oana se îmbracă mai feminin și mai sexy, ei bine, nimeni nu se aștepta să o vadă brusc în adidași și în blugi rupți. Reacția fanilor a fost una neașteptată!

Oana Roman in blugi si adidasi

Îmbrăcată casual, dar foarte diferit comparativ cu stilul vestimentar cu care și-a obișnuit fanii, Oana a atras toată atenția cu o ținută banală – o pereche de jeanși rupți, o bluză albă și pantofi sport.

Comentariile din social media au venit imediat. „E prima oară când te văd îmbrăcată în blugi și îți stă foarte bine„, i-a transmis o tânără pe Instagram. „Ce bine arăți așa, parcă ești o fată de liceu„, i-a transmis altcineva. Sau „Te prinde stilul sportiv„, i-a mai spus cineva.

Fără vreo rochie elegantă, fără un machiaj complex sau cu vreun accesoriu ieșit din comun, Oana a reușit să strângă, la această fotografie, mai mult de 3.000 de aprecieri și peste 50 de comentarii – toate pozitive.

Cu toate că ulterior a revenit la rochii și fuste, piesele ei vestimentare preferate, Oana Roman pare că încearcă să iasă ușor din tiparele stilului ei caracteristic și să fie mai nonconformistă în vestimentație.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton