Liviu Vârciu și Pepe au rupt relația de prietenie. Care este motivul

.
Liviu Vârciu și Pepe au fost cei mai buni prieteni, relația dintre cei doi fiind de notorietate în showbizz-ul autohton al anilor trecuți, însă cei doi au ajuns la cuțite și nu și-au mai vorbit.

Liviu Vârciu și Pepe erau nedespărțiți în urmă cu 8 ani, iar prietenia lor părea indestructibilă, dar iată că totul a luat o turnură neașteptată. Cei doi au rupt relația de prietenie din cauza unei femei pe care amândoi o voiau, relatează cancan.ro. Se pare că pe atunci Liviu Vârciu se iubea cu o brunetă focoasă, pe nume Andreea Bododel, iar Pepe ar fi plăcut-o și și-ar fi permis niște glume mai…deplasate, fapt care l-a enervat la culme pe actor.

La aceea vreme se zvonea că cei doi buni prieteni ar fi ajuns și la un episod mai violent din această cauză: ”Aflat sub influența alcoolului, Vârciu a văzut negru în fața ochilor, atunci când bunul său prieten s-a dat la fosta lui iubită, Andreea Bododel. Extrem de orgolios, actorul și-a ieșit din fire, fiind gata să se ia la bătaie cu Pepe”, – scria ziarul Național în anul 2011, conform sursei citate.

Liviu Varciu si Pepe

Liviu Vârciu a încheiat prieteni cu Pepe, dar a depășit cu greu momentul: ”Am ieșit din relație cu Ionuț (n.r. Pepe) nu ne-am potrivit, m-a consumat foarte tare. L-am cunoscut pe Andrei (Ștefănescu), mă iubește, mă trezește dimineața frumos. Nu l-am văzut niciodată nervos. defectele astea ale lui… nu bea, nu face alte lucruri, dar îl iubesc așa cum e el. E al meu!”, – a declarat Vârciu într-un interviu pentru Antena Stars.

Liviu Vârciu și Pepe au îngropat între timp securea războiului, iar relația, chiar dacă nu mai este la fel de apropiată, este plăcută, cei doi respectându-se reciproc.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton