Prințesa Charlotte în prima zi de școală. FOTO

.
Toți englezii au fost astăzi cu ochii pe familia regală căci micuța prințesă Charlotte a devenit școlăriță. Ea a fost condusă la școală de amândoi părinții. 

Pe unii i-a amuzat cu gesturile ei, pe alții i-a scandalizat. Prințesa Charlotte, în vârstă de patru ani, este o poznașă și jumătate. Cea mai recentă poznă a ei, fiind acum câteva săptămâni când a scos limba la cei care îi făceau cu mâna și o aplaudau. Cu o altă ocazie, ea le-a spus jurnaliștilor că nu au ce să caute acolo… De altfel mama ei, ducesa Kate, a spus despre Charlotte că e foarte drăgălașă dar că are o personalitate puternică și că, cel mai probabil, vin zile grele pentru familia regală.

Ei bine, de această dată, Charlotte s-a cam speriat de mulțimea adunată în fața școlii și s-a ascuns puțin în spatele mamei sale. În rest, a fost cumințenia întruchipată și a salutat-o cum se cuvine pe noua ei educatoare de la școala Thomas’s Battersea din Londra. Părinții vor plăti aproximativ 6.500 de lire sterline pe semestru pentru educația micuței, la care se adaugă o sumă similară pentru fratele George, elev la aceeași școală, dar cu doi ani mai mare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton