Dragoste: 5 motive din care te poate vedea ca pe o bătaie de cap

.

Una dintre problemele cu care se confruntă multe cupluri din întreaga lume este lipsa de comunicare eficientă. Iar atunci când nu ştim să exprimăm în mod clar ceea ce ne dorim de la partener, putem ajunge să-l cicălim sau să-l sâcâim interminabil, transformându-ne din iubite în adevărate bătăi de cap.
Pentru mulţi bărbaţi, această cicăleală constantă poate duce la destrămarea relaţiei, aşa că cel mai bine este să îţi dai seama când o faci şi cum poţi comunica altfel.
Ceri ceva de foarte multe ori
Atunci când îi ceri partenerului tău să facă un lucru de mai multe ori, poţi deveni sâcâitoare. Dacă el nu a făcut ceea ce i-ai cerut, nu înseamnă că trebuie să îl baţi la cap pe tema asta, în schimb poţi încerca să porţi cu el o discuţie deschisă, fără să-i reproşezi că nu te ascultă.
În plus, atunci când îi ceri a doua oară acelaşi lucru, încearcă să nu o spui pe un ton enervat, ci foloseşte-l pe acelaşi pe care l-ai avut când i-ai cerut un lucru de prima oară.
Care sunt adevăratele motive

Pentru că vrei să facă ceva anume pentru tine şi tot uită sau evită să îţi îndeplinească dorinţa? Sau poate faci asta pentru că vrei să ai control asupra lui, în aşa fel încât să facă exact ce vrei tu? Trebuie să te gândeşti foarte bine şi să fii sinceră cu tine atunci când îţi răspunzi la aceste întrebări. Iar dacă îţi dai seama că de fapt vrei să îl controlezi, nu mai încerca să îţi trăieşti viaţa după o imagine pe care o ai în minte sau după cum crezi că ar trebui să fie şi nu este.
Citeşte şi: Inedit: Cele mai importante momente din istoria părului pubian

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton