Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

.
Bebe Rexha a dezvăluit de suferă de tulburare bipolară, boală care, potrivit cântăreței, este responsabilă pentru starea sa de rău și incapacitatea de a lucra.

Artista a vorbit despre afecțiunea sa pe Twitter, unde a mărturisit că nu se mai simte „rușinată” de aceasta.

Nu am înțeles de ce mă simțeam atât de bolnavă”, a scris Rexha.

Am avut coborâșuri care mă făceau să nu mai vreau să ies din casă și să fiu în preajma oamenilor și urcușuri care nu mă lăsau să dorm, să lucrez sau să compun muzică. Acum știu de ce”, a povestit cântăreața americană.

În același timp, Bebe Rexha a anunțat că lucrează la lansarea unor noi piese.

Cu doar o zi înainte de a dezvălui că suferă de tulburare bipolară, artista a postat un filmuleț pe Instagram, în care spunea că încearcă să nu devină „prea competitivă” în ceea ce privește locul ocupat în topuri și urmărirea succesului ei online.

Ce este tulburarea bipolară

Persoanele care suferă de tulburare bipolară trec prin schimbări extreme de dispoziție, episoadele de depresie alternând cu cele de manie.

Atunci când sunt deprimate, persoanele care suferă de această boală se simt letargice, în timp ce în episoadele maniacale sunt exaltate și hiperactive.

Mai mult, persoanele diagnosticate cu tulburare bipolară nu se află prea des într-o stare „normală” întrucât episoadele extreme pot dura câteva săptămâni.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton