Maia Morgenstern şi Dr. Raed Arafat se alătură Teledonului “O mamografie, o viaţă salvată”!

.

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 21.00, Kanal D împreună cu AVON organizează emisiunea teledon “O mamografie, o viaţă salvată”, prezentată de Andreea Marin Bănică, cu scopul strângerii de fonduri necesare pentru mamografii oferite gratuit femeilor din România.
Vedetele Kanal D Cristina Cioran, Paula Chirila, Adelina Pestritu, Raluca Lazarut, Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Silvia Ionita, Christian Sabbagh, Madalin Ionescu, Ernest si Oana Roman vor veni in platoul emisiunii si vor vorbi despre necesitatea unui control medical la sani, sustinand astfel cauza donatiei. Pe langa vedetele Kanal D si personalitati de marca din lumea muzicii, teatrului si filmului, Andreea Marin Banica ii va avea invitati in platou pe actrita Maia Morgenstern si pe Dr. Raed Arafat. Cei doi au acceptat propunerea de a se alatura cauzei si timp de cateva ore vor raspunde la apelurile tuturor romanilor care vor dori sa doneze bani Campaniei pentru Sanatatea Sanilor initiata de AVON.
Donatiile vor putea fi realizate pana la data de 18 noiembrie 2012 (inclusiv), in retelele Orange, Vodafone şi Cosmote, trimiţând un SMS la numărul de telefon 8835. Valoarea SMS-ului este de 2 euro, cu TVA inclus. Numarul de SMS 8835 a devenit activ pe 19 octombrie.
In iunie 2012, AVON lansa Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân, care se adresează femeilor peste 40 de ani din întreaga ţară. Desfăşurat în parteneriat cu Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria, programul oferea initial 2.500 de mamografii mamare gratuite. Pentru că s-au înscris mai mult de 2.500 de femei în Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân,  AVON şi Kanal D organizează teledonul ,,O mamografie, o viaţă salvată”, cu scopul strângerii de fonduri necesare suplimentării cu încă 3500 de mamografii.  În total, 6000 de femei înscrise în Program vor putea beneficia de mamografii gratuite în centrele naţionale ale Reţelei Private de Sănătate, Regina Maria, până la sfârşitul anului 2012.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton