Alexandra de la “Insula iubirii” și-a făcut mai multe intervenții estetice și este total schimbată

.
Alexandra Diaconescu, din sezonul trecut al emisiunii ”Insula iubirii”, este complet schimbată după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice. Vezi pozele în galeria foto de mai sus!

Alexandra a mers pe ”Insula iubirii” împreună cu iubitul ei, Aurel, care, însă, s-a îndrăgostit de ispita Maria. Din păcate pentru el, Maria își juca doar rolul de ispită, așa că, la finalul emisiunii, bărbatul a trăit o mare dezamăgire.

Pentru Alexandra, aceasta a fost o ocazie de a-l cunoaște cu adevărat pe bărbatul de lângă ea, iar după emisiune a decis să se despartă de Aurel.

Alexandra a slăbit după ”Insula iubirii”

Iar aceasta nu a fost singura schimbare din viața tinerei. După participarea la Insula Iubirii, Alexandra a slăbit și cu ajutorul unui plan care a inclus o alimentație specială și mult sport.

”În spatele rezultatelor mele stau doi factori, SPORT + ALIMENTAŢIE!! Văzând că programul meu zilnic nu-mi permitea să ajung în sala m-am decis că trebuie să fac ceva”, scria Alexandra, după ce fanii au întrebat-o cum a reușit să slăbească.

Alexandra Diaconescu și-a făcut operații estetice

După dietă, au urmat mai multe operații estetice care i-au schimbat radicalul aspectul. Alexandra a fost criticată în mod repetat de fanii ei, care i-au scris că a început să se transforme în ispita cu care a fost înșelată.

Foarte deschisă, tânăra a povestit despre operațiile făcute și despre motivul pentru a apelat la ele. „Îmi plac cele care vorbesc, dar habar nu au despre ce vorbesc. Nu am botox. Implanturile mă bucur că le am (a fost o necesitate), decât cu nişte sâni ca şi ciorapii prefer aşa! Nu cred că mă cunoşti paersonal ca să ştii ce este pentru mine mai important decât orice. Şi aspectul fizic mă intereseazăă mult pentru că mă iubesc”, a spus Alexandra.

Cel mai recent tratament urmat de ea a fost unul stomatologic, la finalul căruia se poate lăuda cu un zâmbet ca la Hollywood.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton