Irina Rimes, pe coperta UNICA: A fost cea mai faină ședință foto!

.
Irina Rimes, artistă și antrenor Vocea României a stat de vorbă cu Unica.ro, despre cum a decurs ziua ședinței foto pentru coperta ediției de septembrie a revistei.

Tot shootingul a fost amuzant!“, exclamă Irina.

Artista ne-a declarat: „Abia aștept să văd coperta, pentru că nu am apucat încă. Am văzut-o doar pe Instagram și îmi place foarte mult. Acest shooting a fost mai ciudățel, dar și foarte amuzant. Eu eram foarte obosită, pentru că veneam după nu știu câte zile de filmare. Toată echipa a văzut cât de obosită eram, așa că atmosfera a fost mai lejeră decât e de regulă. În toate pozele am ieșit cu ochii închiși, așa că a trebuit să îi deschidem în Photoshop, până când am găsit poza perfectă pentru copertă. A fost amuzant, pentru că unul din cadre s-a tras în sala de cinema și ne-am distrat maxim acolo. Am aruncat cu popcorn, ne-am urcat pe scaune, încercam să prind popocornul în gură după ce-l aruncam în sus. Shootingurile de obicei sunt foarte obositoare, țin mult, însă acesta a fost cel mai fain shooting pe care l-am avut vreodată! Pe veselie“, a încheiat vedeta.

În 2017, Irina Rimes a lansat o întreagă serie de videoclipuri care au debutat în cadrul filmului  „Despre el“, care a reușit încă din momentul lansării să intre în Trending pe Youtube, cumulând  aproximativ 40 de milioane de vizualizări. Single-ul extras de pe album, „Bolnavi amândoi“ a ocupat prima poziție în topul audiențelor românești pe radio, devenind unul dintre hiturile începutului de an 2018. În primavara acestui an a lansat în cadrul Trilogiei II piesele „Beau“, „În locul meu“ și „Cel mai bun prieten“, care au reușit să adune peste 18 milioane de vizualizări.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton