Dorian Popa și-a făcut implant de barbă

.
Dorian Popa pune preț foarte mare pe imaginea sa și este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a arăta impecabil. Artistul și-a făcut mai multe intervenții estetice de-a lungul timpului, dorind să-și corecteze fiecare imperfecțiune avută și astfel să scape de orice complex.

Dorian Popa, în vârstă de 30 de ani, are un corp perfect lucrat la sală, însă dincolo de antrenamente, acesta recunoaște că și-a mai făcut și mici ajustări necesare pe care și le-a asumat cu curaj. Astfel, artistul și-a pus fațete dentare, își mai face botox din când în când pentru a-și estompa unele riduri cauzate de efortul la sală, iar de curând și-a făcut implant de barbă.

Dorian - implant de barba

Dorian Popa a fost complexat încă din adolescență de golurile inestetice de pe chip și ani de zile s-a ras în răspăr în încercarea de a le îndesi. Actorul a reușit să scape de această nemulțumire după ce s-a supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față, deasupra tâmplelor, în zona mustății și, în special, în zona bărbiei.

Exemplul său a fost urmat și de iubita sa, Claudia Iosif, Babs, cum îi spun apropiații, aceasta făcându-și un implant de sprâncene, decizie curajoasă având în vedere că în România primul astfel de implant a fost făcut abia în urmă cu cinci ani.
Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton