Despre stil și lookuri tabu, cu Ana Baniciu

.
Ana Baniciu a stat de vorbă cu Unica.ro și ne-a povestit despre preferințele ei vestimentare, cât de deschisă este cu privire la schimbările radicale de look și ce purta în poșetă la momentul interviului.

Ce porți astăzi seară?

Port o ținută creată de Andreea Veneciuc, prietena mea și mă simt foarte bine

Cât timp ți-a luat să te pregătești?

Foarte puțin. De obicei prefer să îmi fac eu make-upul și părul. Dar îl am și pe hair-stylistul Alex Ifimov, care îmi e prieten și de fiecare dată îmi dă sfaturi despre cum să mă aranjez. L-am ascultat și de această dată și iată ce a ieșit!

Porți ceva de machiaj în poșetă?

Azi port un creion de buze, în caz de… o felie de pizza! De obicei îmi iau la mine un anticearcăn – acest produs mă scoate din încurcătură mereu. Și mai am un luciu de buze sau un creion, în tonuri nude.

De obicei nu faci schimbări radicale de look…

Ba chiar am făcut o schimbare, ieri, când m-am vopsit mult mai închis. Ieri eram mai închisă, dar m-am spălat pe cap și acum am o nuanță mai prietenoasă. Când m-a văzut mama ieri ce brunetă eram… Îmi doresc să fac schimbări însă!

Ar fi un look pe care nu l-ai aborda niciodată?

Sunt foarte deschisă și cred că fiecare perioadă din viață are stylingul ei. Totuși, cred că nu m-aș rade în cap niciodată! Ok, hai, să nu zic niciodată, dar nu cred că e stilul meu, nu m-ar avantaja.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton