Schimbare majoră la Vocea României în cel de-al optulea sezon

.
Schimbare majoră în cel de-al optulea sezon Vocea României! Suntem a doua țară, după Statele Unite ale Americii, în care această noutate este introdusă în formatul show-ului!

”Suntem foarte entuziasmați de introducerea acestui nou element în formatul Vocea României. E ceva ce nu a mai văzut nimeni până acum, nici măcar antrenorii, ceva care va schimba radical jocul. Sezonul 8 este unul plin de surprize, iar Tudor, Irina, Andra și Smiley au acum o nouă armă prin care pot aduce în echipele lor concurenții pe care și-i doresc. Va aștept din toamnă la Vocea României, să simțiți energia unui sezon cu totul special!”, a spus Pavel Bartoș.

Ce se schimbă la Vocea României?

Este vorba despre apariția unui nou buton, pe care cei 4 jurați îl pot folosi în avantajul lor – butonul de block! Pe lângă marele buton roșu, fiecare scaun are în acest sezon alte trei butoane galbene extrem de importante, cu numele celorlalți trei antrenori.

buton de block

Acestea permit fiecăruia dintre ei să-l blocheze pe unul dintre ceilalți trei și astfel să nu poată lupta pentru un concurent. Tudor, Irina, Andra și Smiley au posibilitatea să folosească o singură dată butonul de block în etapa audițiilor pe nevăzute.

Antrenorul blocat nu va ști asta până nu va apăsa butonul roșu. Acesta se va întoarce și abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze și că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.

Vocea României revine pe micile ecrane în această toamnă, cu o nouă echipă. Adi Despot și Loredana au părăsit scaunele, iar în locul lor au venit Andra și Irina Rimes!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton