Ce cadou i-a făcut Prințul Harry nepotului său, Louis. Are legătură cu Prințesa Diana

.
Micuțul prinț Louis de Cambridge, cel de-al treilea copil al Prințului William (36 ani) cu Kate Middleton (36 ani) a fost botezat pe 9 iulie, ocazie cu care unchiul său, Prințul Harry (33 ani) i-a făcut un cadou inedit.

Bebelușul regal, a cincea persoană în ordinea succesiunii la tron, a primit un cadou costisitor din partea unchiului său, Harry. Și, dincolo de cadoul propriu zis, la aflarea veștii toată lumea s-a gândit la Prințesa Diana, pentru că însemnătatea gestului lui Harry le-a amintit tuturor de bunătatea „Prințesei Inimilor”.

Familia Regala Britanica

Prințul Harry, cadou de 8.000 de lire pentru bebelușul regal

Cu toate că englezii sunt foarte atenți la banii pe care reprezentanții Casei Regale Britanice îi cheltuiesc, nimeni nu a comentat negativ la aflarea veștii că Prințul Harry a cheltuit 8.000 de lire pe cadoul micuțului Prinț Louis. Mai mult decât atât, gestul său a adus încă o dată în discuție numele Prințesei Diana.

Cadoul pe care Harry i l-a făcut nepoțelului este o carte, dar nu orice carte, ci o primă ediție originală, din 1926, a volumului semnat A. A. Milne, „Winnie the Pooh”.

ilustratie originala Winnie the Pooh

Ilustrație originală „Winnie the Pooh”

Legătura cu Prințesa Diana

Un apropiat al familiei regale britanice a declarat sub anonimat, pentru publicația The Sun, că cele mai frumoase amintiri ale Prințului Harry cu mama sa, Prințesa Diana, au legătură cu cărțile. De aceea, Harry adoră să le dăruiască nepoților săi cărți, dar mai ales volume scrise de autori celebri.

„Diana iubea marii clasici, iar Harry a avut această idee minunată de a-i ajuta pe nepoții săi să pună bazele unei colecții de prime ediții. În copilărie, el însuși a iubit cărțile lui A. A. Milne, fratele său, William, fiind fan Robinson Crusoe”.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton