Rodica Paleologue, fotomodel senior: Primul criteriu al eleganței este capacitatea de a asculta

.
Unica.ro a stat de vorbă cu

 Rodica Paléologue, fotomodel senior despre eleganță, vloggeri și schimb de experiență.

Rodica Paléologue, românca devenită fotomodel internațional de succes la Paris la vârsta de 60 de ani, este invitat special în cadrul celui mai important de frumusețe și modă – Digital Divas. Stilată și rafinată, Rodica a stat de vorbă cu Unica.ro chiar înainte de eveniment.

Urmăriți bloggerii și vloggerii din ziua de azi?

Bloggingul și vloggingul este un mijloc de exprimare foarte caracteristic pentru societatea noastră. Imaginați-vă că eu însămi am o rubrică de blog pe Huffington Post. Nu am scris încă multe articole, dar o să încep!

Vă inspiră bloggerii și vloggerii români de beauty și fashion?

Participarea mea la Digital Divas by Avon este un mare eveniment pentru mine. Este o mare ieșire în lume – cu ghilimelele de rigoare. Eu sunt obișnuită cu defilările de modă, de acord, dar sunt mult mai obișnuită cu camera de luat vederi. În general, contactul meu cu publicul este după montaj. Însă de data aceasta, va fi în direct! Am o mare satisfacție, pentru că sunt convinsă că o să disting în priviri, în zâmbete, în mimica frunții un fel de nerăbdare, însă reciprocă, de a ne cunoaște și mai ales de a ne asculta. Însuși faptul de a asculta poate conduce la noi subiecte de conversație și la un contact mult mai profund. Primul criteriu al eleganței este capacitatea de a asculta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton