Elena Udrea are probleme cu sarcina: “Nu pot să ies din casă”

.
Elena Udrea trece printr-o perioadă foarte frumoasă de când a aflat că va deveni mămică de gemeni, însă, totodată, sarcina îi dă și bătăi de cap.

Fostul ministru al Turismului a declarat că are probleme cu sarcina și din această cauză stă mai mult în casă. Aflată în vacanță în Costa Rica, blonda de la Cotroceni a explicat care este starea sa de sănătate în acest moment: „Am problemele de ordin fizic și nu pot să ies din casă. Imediat ce pot, revin în ţară” – a transmis Elena Udrea la Realitatea TV.

Elena Udrea si adrian alexandrov 1

Conform clarvăzătoarei și prezicătoarei Carmen Harra, Elena Udrea va face nunta și botezul în aceași zi: „Sarcina o maturizează, o să aibă mai multă înţelegere faţă de tot ce se întâmplă în jur, o umanizează, o sarcină îţi dă mai multă responsabilitate. E bine pentru evoluţia ei spirituală și pentru carieră. Mai mult ca sigur va avea nuntă şi botez anul acesta. Pentru o femeie, până la urmă, a deveni mamă e mare realizare.” – a declarat Carmen Harra în februarie, pentru Antena Stars

Elena Udrea, în vârstă de 45 de ani, trăiește de doi ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani. Cei doi s-au logodit anul trecut.

Citește și – Ce nu știai despre Florin Busuioc. Detalii ascunse din viața prezentatorului TV

Citește și – Sonia Argint-Ionescu, dezvăluiri incendiare din dormitor: “Mi-am început viața sexuală la 16 ani”

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton