Mihaela Tatu revine în televiziune. Are un rol important într-o emisiune foarte urmărită

.
Mihaela Tatu, cunoscută ca prezentatoare a emisiunii ”De trei ori femeie”, de la Acasă TV, revine în televiziune. Fanii ei o vor putea vedea de marți, 13 februarie, de la or 20:00.

Mihaela va avea un rol important în emisiunea ”Ferma vedetelor”. Ea va fi negustoarea fermei, cea care le va aduce concurenților produse, se va târgui cu ei, le va aduce un plus de confort, însă pe bani.

De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși – aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită. Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a spus Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu revine în televiziune. Are un rol important într-o emisiune foarte urmărită

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton