Soția lui Kamara recunoaște că l-a înșelat

.
După ce s-a aflat că urmează să divorțeze, Kamara și soția lui au început să apară în emisiuni TV pentru a spune, fiecare, povestea

lui. 

Artistul, acuzat că a avut o relație extraconjugală cu o tănără din Brașov, care a aparut și ea la TV, a decis să spună adevărul despre căsnicia lui eșuată. Se pare că problemele dintre el și Oana, soția lui, erau mai vechi.

Tânăra a recunoscut deschis că și ea l-a înțelat pe artist, însă susține că a fost ”împinsă” în brațele altui bărbat.

”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el. Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să fac sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă, să fac sex cu el şi să ne despărţim. Tu ce ai fi ales? Sunt demnă, crede-mă. De ce crezi că sunt încă soţia lui? El a continuat să spere că ne vom împăca.Asta s-a întâmplat în vară”, a recunoscut Oana.

Invitat să spună și el povestea despre seara când ar fi fost înșelat, Kamara a explicat: ”Am vorbit şi cu el: ce ai cu soţia mea, ai trei copii, vezi-ţi de familia ta. Într-o seară voia să se întâlnească cu bărbatul respectiv şi i-am zis: Oana, dacă ieşi pe uşă… stai până la 23.00 şi vino. Ea mi-a spus că mai stă că îi place discuţia. Ca pe urmă să îmi dea mesaj că se simte atrasă de el. Moment în care l-am luat pe Leon şi m-am dus acolo.

Era 23:45. Intru acolo. Te simţi atrasă de el? Sunt aici, sunt cu Leon, te simţi atrasă de el?. I-am zis lui: Uite tabloul, ea e căsătorită, are un copil, vrei să fii şi tatăl lui? Ea are un copil. E sensibilă, ai îndemnat-o la libertinaj sexual! Că îi zicea că nu trebuie să ai un singur partener. Atunci i-am spus ei: ai trei variante. Luăm o cameră pentru Leon şi noi trei să stăm într-o cameră. Că vă văd libertini. Ideea mea a fost să-l sperii pe om. L-am luat pe Leon în braţe. Şi zic: vorbeşte cu cine vrei tu şi vino acasă. E penibil şi ruşinos dacă îi ceri soţiei să nu te înşele. A rămas cu acel bărbat şi s-a întors la 7 dimineaţa, între timp băuse vreo 5 mojito.”

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton