Cosmin Cernat a revenit la TV total schimbat. Care e motivul

.
Cunoscut de cei mai mulți dintre noi de la emisiunea ”Ploaia de stele”, Cosmin Cernat a lucrat mai mult ca prezentator și realizator de emisiuni sportive.

La un moment dat el a dispărut de la TV, iar apoi s-a aflat că plecase în Canada, împreună cu a doua soție, Mădălina.

Cosmin Cernat a revenit la TV luna aceasta, ca prezentator al emisiunii ”Exatlon” de la KanalD, iar cei care îl cunoșteau au fost luați prin surprindere de însățișarea lui.

Fost jucător de baschet, Cosmin se îngrășase puțin în anii în care a fost prezentator TV. Anul acesta a apărut însă mult mai slab și mulți s-au întrebat dacă are probleme de sănătate.

Cosmin Cernat a revenit la TV total schimbat. Care e motivul

Cosmin a lămurit acest aspect, spunând că totul se datorează stilului de viața sănătos pe care l-a adoptat în ultimul timp.

””N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu!”, a spus Cosmin. El a mai adăugat că merge la sală foarte mult, câte 90 de minute de șase ori pe săptămână.

”Sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”, a mai spus Cosmin.

El a făcut acestă schimbare îi viața lui cu ajutorul Mădălinei. Soția lui este antrenor de fitness.

Cosmin Cernat a mai fost căsătorit o dată, cu sportiva Monia Iagăr. Cei doi au divorțat cu scandal, presa scriind atunci că Cernat ar fi înșelat-o pe soția lui. Acum sunt în relații de prietenie de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton