Mirabela Dauer a fost operată de urgență. Care e starea ei

.
Mirabela Dauer a fost operată de urgență după ce i s-au descoperit niște probleme la un rinichi. Medicii au decis să-i scoată rinichiul pentru a preveni alte complicații. 

Raul, partenerul ei de scenă, a vorbit despre starea artistei și motivele care au dus la această operație. El a spus că Mirabela are grijă de sănătatea ei și că i s-a descoperit o tumoră la rinichi în cursul analizelor făcute recent. ”La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum”, a declarat Raoul pentru Antena Stars.

Împăcarea anului: Mirabela Dauer și Raul

”Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând”, a mai spus Raul.

Mirabela Dauer a scris și ea pe contul ei de pe o rețea socială: „Dragii mei, Nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!  Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!…”. Artista a mai spus că acum se recuperează și nu poate depune efort prea mare, ceea ce îi este destul de greu, având în vedere că este o fire atât de activă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton