Ce despăgubiri va primi Monica Davidescu de la Pro TV după ce s-a accidentat la ”Dansez pentru tine”

.

Actrița Monica Davidescu va primi despăgubiri financiare din partea trustului Pro TV după ce s-a accidentat grav în 2012, la repetițiile emisiunii ”Dansez pentru tine”.

Monica Davidescu a participat la ”Dansez pentru tine” alături de George Boghian pentru a-l ajuta pe acesta să-și împlinească visul. Însă, în timpul repetițiilor pentru dansul în ploaie, actrița a căzut și s-a accidentat grav. Diagnosticul pus de medici, ruptură de menisc, nu i-a permis să continue emisiunea. Ea a fost înlocuită de Roxana Ionescu și, alături de aceasta, George Boghian a câștigat concursul și cei 60.000 de euro puși în joc de Pro TV.

Însă pentru Monica Davidescu greul abia începea. Ea a suferit o intervenție chirurgicală și a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare. Din această cauză, spune ea, ar fi pierdut mai multe contracte. Având în vedere că a fost nevoită să își plătească și tratamentul destul de costisitor, Monica Davidescu a dat în judecată firma care a organizat concursul. Instanța a decis că ea va primi despăgubiri în valoare de 28.000 de euro din care 10.000 de euro daune morale, 15.000 de euro daune materiale și 3000 de euro cheltuieli de judecată.

Ce despăgubiri va primi Monica Davidescu de la Pro TV după ce s-a accidentat la ”Dansez pentru tine”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton