5 idei de tinute pentru petrecerile sezonului

.
Iti amintesti de top-ul de petrecere pe care il purtai in anii 2000? Avea paiete sau era din dantela transparenta si il purtai cu jeansi si fuste din denim. Sau rochia aceea fuschsia pe un umar pe care o purtai cu platforme peep-toe. Ei bine, anii 2000 se intorc! Gratie fashion trend-setterilor, am vazut manecile bufante, umerii dezgoliti si orice din catifea sau paiete, devenind “uniforma” de petrecere in acest sezon. Noi sau reinterpretate, descopera 5 idei de tinute pentru petrecerile sezonului!

Bluza + fusta asimetrica din catifea cu aplicatii sclipitoare

Sa combini doua piese asortate este acum din nou de actualitate! Poarta acest compleu cu o pereche de cizme pana la genunchi cu caramb larg si o pereche de cercei candelabru super-glam!

tinuta petrecere

SHOP THE LOOK:

Bluza: departmentstore.ro, 199.90 lei

Fusta: departmentstore.ro, 159.90 lei

Rochia pe un umar fuchsia

Accesorizeaza rochia pe un umar, cu maneca bufanta, cu o pereche de pantofi negri, retro, un turban si cercei pretiosi si vei obtine un look desprins din zilele glorioase ale Studio 54!

tinuta petrecere

SHOP THE LOOK:

Rochie: departmentstore.ro, 139.90 lei

Pantofi: departmentstore.ro, 469.90 lei

Topul cu umerii dezgoliti si maneci bufante + fusta din catifea

Umeri dezgoliti si maneci bufante? Este reteta unui look in tendintele momentului! Combina topul cu fusta asortata din catifea pentru o aparitie senzuala si feminina. Accesorizeaza cu un colier din perle, rasucit de mai multe ori in jurul gatului si un clutch mini!

tinuta petrecere

SHOP THE LOOK:

Bluza: departmentstore.ro, 139.90 lei

Fusta: departmentstore.ro, 159.90 lei

 Rochia furou + topul lucios si transparent

Rochia furou din matase este intotdeauna o optiune sigura cand esti in pana de idei de tinute pentru petrecerile sezonului! Este provocatoare, feminina, rafinata si o poti transforma prin accesorizare. Daca simti nevoia de un look de cocktail, poart-o cu un top dintr-un material transparent, ca acesta. Altfel, poart-o simpla, cu o pereche de sandale, un ruj rosu si cercei pretiosi!

tinuta petrecere

SHOP THE LOOK:

Bluza: departmentstore.ro, 1,500.00 lei

Top: departmentstore.ro, 550.00 lei

Costumul din catifea colorata + crop-top

Nu este nimic mai seducator decat costumul din catifea colorata purtat cu un crop top sau o bustiera pretioasa si sandale cu barete fine!

tinuta petrecere

SHOP THE LOOK:

Bluza: departmentstore.ro, 1,300.00 lei

Pantaloni: departmentstore.ro, 649.00 lei

Sacou: departmentstore.ro, 899.00 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton