Monica Tatoiu, de urgență la spital: „Rugați-vă pentru mine!”

.
Monica Tatoiu este o femeie puternică, determinată, care-și exprimă cu curaj opiniile, chiar dacă acestea nu sunt pe placul majorității. Aceste caracteristici au făcut-o să fie deopotrivă îndrăgită și criticată de cei din jur.

Cu toate că suntem obișnuiți să o vedem mereu veselă, plină de energie și cu zâmbetul pe buze, iată că Monica Tatoiu trece în aceste momente printr-o perioadă grea din viața sa. Aflată în vacanță la sky în Italia, în zona Cervinia, aceasta s-a accidentat pe pârtie destul de grav și a fost nevoită să-ți întrerupă sejurul și să ajungă pe mâna medicilor. Monica și-a fracturat șoldul, după ce anul trecut a trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare, însă la celălalt șold: „Am căzut şi mi-am fracturat şoldul bun. Trebuie să mă operez urgent. Nu o să mă mai auziţi ceva vreme.” – a anunțat Monica Tatoiu pe contul său de Facebook, adaugând și o fotografie cu ea aflată pe patul de spital.

Monica Tatoiu

Se pare că celebra femeie de afaceri a înțeles și motivul pentru care i s-a întâmplat această tragedie care îi va strica sărbătorile de iarnă și o va țintui la pat o perioadă bună de timp și și-a rugat prietenii virtuali să înalțe câteva rugăciuni pentru ea: „Ştiu de ce am fost pedepsită. Nu m-am ţinut de cuvânt în faţa Tatălui când am promis fără TV şi m-am certat cu mama. Când chiar crezi în Dumnezeu, responsabilităţile tale sunt mai mari decât ale aceluia care nu înţelege. Lui, ei, i se iartă. Pentru că sunt iresponsabili. Noi, cei ce ne închinăm Lui, trebuie să fim responsabili. Doar că sunt acum atât de debusolată. Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu o merit. Mulţumesc”. – a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și – Monica Tatoiu, fără pic de celulită, la 60 de ani. Ce mănâncă pentru a slăbi

Citește și Remediul băbesc cu care s-a vindecat de cancer Monica Tatoiu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton