Ce mai face Narcisa Suciu. Artista a revenit în România alături de fiica sa

.
Narcisa Suciu s-a stabilit în urmă cu 10 ani în Finlanda, ţara natală a soţului ei, Veikko Miettinen, și foarte rar își mai face apariția prin România. Artista, însă, nu a renunțat la marea sa pasiune, muzica și nu ratează nicio ocazie să-și întâlnească fanii.

Astfel, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Narcisa Suciu a revenit în țara sa natală, a doua oară în doar șase luni, cu surprize multiple pentru fani și nu numai. Solista a pregătit un album nou de colinde pe care l-a numit Crăciunul meu și va susține o serie de concerte atât în Capitală, cât și în țară. Melodiile de pe album sunt deosebite, fiind culese de măicuțele de la Mănăstirea Bârsana, din Maramureş.

Narcisa Suciu

Cu toate că Narcisa Suciu va împlini pe 27 ianuarie vârsta de 43 de ani, artista pare neschimbată și este la fel de energică și zâmbitoare cum ne-o amintim. Alături de Narcisa, pe meleagurile natale, s-a întors și fata acesteia, Daria, transformată între timp într-o adolescentă frumoasă și extrem de talentată în fotografie.

Daria este rodul poveștii de iubire pe care Narcisa Suciu a trăit-o alături de Daniel Crăciun, fostul său coleg de trupă.

Citește și – Cum arată fiul Ozanei Barabancea. Andrew are 17 ani, a slăbit și atrage toate privirile

Citește și Cum arată și ce face Dan Bordeianu la 10 ani de la plecarea din televiziune

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton