O reţetă care te ajută să te răcoreşti vara asta! Încearcă o ciorbă sănătoasă şi plină de savoare.
PORȚII: 4-6 PREPARARE: 30 min fierbere: 60 MIN ► Ingrediente ► 2 dovlecei ►un ardei gras galben ►un ardei gras roșu ►un fir praz ►2 morcovi ►o ceapă ►2 căței usturoi ►o țelină rădăcină ►frunze de țelină ►150 g paste ►sare grunjoasă ►piper negru și verde ►2 lingurițe ulei de măsline
► Preparare: 1. Se curăță și se spală legumele. Se dau morcovii pe răzătoarea mică și se călesc ușor în uleiul de măsline. 2. Se adaugă restul legumelor tăiate cuburi, se pun 3 litri de apă şi se adaugă sare. Se lasă să fiarbă la foc potrivit. 3. Într-o altă oală, se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu sare. 4. Se verifică dacă au fiert toate legumele și se adaugă pastele fierte. Se mai dă într-un clocot. Ciorba de legume se servește ornată cu pătrunjel verde și piper. Încearcă şi altă reţetă: ciorbă de fasole cu praz!
Foto: northfoto