5 bluze stylish sub 100 de lei

.
Iata o selectie de bluze care se regasesc in noile tendinte si pe care le poti achizitiona la pret redus.

In acest sezon, sa porti cat mai multe bluze e un must, si nu doar pentru ca trebuie sa te adaptezi temperaturilor din ce in ce mai scazute, ci si pentru ca ai de unde alege numeroase modele – cu volane, cu printuri in tendinte, cu maneci bufante ori cu design simplu – care sa te ajuta sa compui tinute fresh. Alege dintre variantele pe care ti le-am pregatit mai jos, pe care le poti achizitiona cu un buget mic, si urmeaza sfaturile noastre de styling pentru a obtine outfituri cat se poate de actuale.

Bluza cu volane

Volanele se regasesc si in acest sezon in tendinte, asa ca nu ar trebui sa le ocolesti, fie ca le porti pe bluze, camasi ori rochii. Poarta aceasta bluza cu o pereche de pantaloni-tigareta negri si cu botine cu varf ascutit sau cu o fusta midi care urmărește liniile corpului pentru un look sexy.

bluza cu volane

Shop now:

departmentstore.ro, 79,9 lei

Bluza in dungi, cu broderie

Are maneci bufante, iar mansetele sunt prelungite in panglici ceea ce-i da un aer romantic. Poart-o cu jeansi cu talie inalta, ori pune pe deasupra un sarafan din denim daca doresti ca manecile sa devina punctul de atractie al tinutei.

bluza cu dungi

Shop now:

departmentstore.ro, 99,9 lei

Bluza cu maneci bufante

Va da look-ului un aer sic si extrem de actual. Poart-o asa cum este propusa mai jos ori cu o fusta din tricot, marcheaza-ti talia cu o curea lata si vei obtine o tinuta perfecta pentru un cocktail party ori o cina cu amicele tale.

bluza verde

Shop now:

departmentstore.ro, 89,9 lei

Bluza alba

Orice fashionista ar trebui sa aiba in garderoba o bluza alba simpla. Consider-o pe aceasta bluza ta alba. Mixeaz-o cu orice tip de pantaloni si cu orice tip de fusta. Daca optezti pentru pantaloni cu talie inalta, ori cu un sarafan negru, adauga o esarfa si, mai cu seama, o bereta pentru un look a la francaise.

bluza alba

Shop now:

departmentstore.ro, 39,9 lei

Bluza cu buline

Printurile cu buline si-au mentinut pozitia pe podiumuri. Le-am vazut la Balenciaga, Jacquesmu si ne-au placut extrem de tare. Mixeaza aceasta bluza cu fuste cu volane, asa cum e propusa mai jos, sau poart-o cu jeansi cu talie inalta și cu pantofi si posete de inspiratie retro.

bluza cu buline

Shop now:

departmentstore.ro, 99,9 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton