Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat un copil

.
Una din cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc este acum mai mare. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat o fetiță, iar de curând au ieșit pentru prima dată cu ea la un eveniment monden. 

Update. Dana Nălbaru a făcut prima declaratie legată de adopție. ”Sunt cu Dragos in masina, pe drum spre Galati. Citesc stirile. Scrie despre noi ca am adoptat o fetiță. Da, e adevarat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem sa vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevarat in stire e ca acest lucru s-a întâmplat in urma emisiunii pe care Dragos o prezintă. N-are nicio legatura. Ne doream de mai demult si am parcurs toti pasii legali. Va îmbrățișez pe toti! Si sa stiti ca e minunata”, a scris Dana pe Facebook.

Dragoș Bucur a fost prezent la premiera noului său film, ”Hawaii”, unde a fost susținut de întreaga familie, inclusiv de fetița pe care el și soția lui au adoptat-o de curând.

Se pare că ea s-a integrat de minune în familie, iar pe toată durata evenimentului monden a stat lângă Dana și Kadri, al doilea copil al familiei, în timp ce Sofia, fetița cea mare, a socializat cu invitații.

“Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta vor veni şi Dana cu ceilalţi copii”, a declarat Dragoș Bucur pentru click.ro.

”Apropo de copii, m-am întâlnit cu un prieten căruia nu-i venea să creadă cât de mare a crescut Sofia (10 ani). Cel mic, Kadri, are 2 ani şi 4 luni. Timp liber am destul de puţin, dar imediat cum termin filmările la „Visuri la cheie” vrem să plecăm într-o vacanţă mai lungă, de 3-4 săptămâni. Am un proiect în Europa, o coproducţie Danemarca-Olanda. Emisiunea „Visuri la cheie” merge foarte bine, mai avem de filmat până la sfârşitul lunii”, a mai spus Dragoș.

Cum arata fetita adoptata de Dragoș Bucur și Dana Nălbaru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton