Tocăniță cu ciuperci și vită

.

O mâncare delicioasă care se face uşor. Încearcă şi tu chiar diseară!
PORŢII: 4
PREPARARE: 30 min
fierbere: 120 MIN
Ingrediente:
►600 g rasol vită
►un kg ciuperci
►4 ardei capia
►2 legături ceapă
►o căpățână usturoi
►20 ml ulei de măsline
►30 g unt
►piper negru măcinat
►1-2 linguri Delikat Legume
►2-3 linguri pastă de roșii
►o lingură pastă de ardei
►2 legături pătrunjel
►100 ml vin roșu

1. Se toarnă uleiul și se încălzește, se adaugă untul și se dau deoparte. Se adaugă feliile de rasol și se stropesc cu vinul roșu, astfel încât să le acopere. Se condimentează cu Delikat Legume, piper și pastă de ardei. Se amestecă bine și se lasă 1-2 ore, la rece.
2. Ceapa și usturoiul se spală și se taie mărunt, după care se călesc în puţin ulei. Se adaugă ardeii. Se spală ciupercile, se feliază și se călesc împreună cu ceapa. Se stropesc cu puțină apă.
3. Se înăbușă carnea. După ce a fiert, se scoate și se pune în tigaia cu ciupercile. Se adaugă pasta de roșii și se lasă câteva minute în cuptor, să se rumenească. Se ornează cu pătrunjel verde.
Încearcă şi tocăniţa de vinete cu vită!
Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton