În vârstă de 75 de ani, Aretha Franklin a uimit pe toată lumea cu noua ei siluetă, după ce a apărut recent la gala caritabilă organizată de Elthon John, în New York.
Marea artistă a slăbit dramatic în ultimele trei luni, după ce în luna august și-a anulat toate concertele, la recomandarea medicilor, precizând că are probleme de sănătate, fără să dea însă mai multe detalii. În 2010, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale, apoi a fost diagnosticată cu cancer pancreatic, boală pe care a învins-o.
În ultii ani, fanii Arethei Franklin au fost foarte preocupaţi pentru starea de sănătate a acesteia atunci când au văzut cum cântăreaţa continuă să ia din ce în ce mai mult în greutate, ajungând să cântărească 150 de kilograme. Artista a fost diagnosticată în cele din urmă cu diabet zaharat de tip 2, așa că a fost nevoită să își schimbe radical stilul de viață.
A post shared by Upscale Magazine (@upscalemagazine) on
„Regina muzicii soul” a slăbit 38 de kilograme și spune că este mândră de forma sa fizică actuală. Iată în ce constă meniul ei alimentar, pe care îl respectă cu tristețe:
Aretha combină micul dejun bogat în Omega 3 și fibre cu o băutură ce ajută la stimularea metabolismului și la menținerea nivelului scăzut de zahăr în sânge.
1 ceașcă de fulgi de ovăz, ½ ceașcă de affine, câteva migdale foliate, 1 linguriță de semințe de cânepă;