Frigărui de viţel

.

O reţetă numai bună pentru o petrecere sau un grătar în aer liber.
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
coacere: 30 MIN
► Ingrediente
► 800 g vrăbioară de vițel
►4 dovlecei
►3 ardei capia
►500 g roșii cherry
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►2-3 cepe roșii
►50 g unt
►2-3 linguri ulei de măsline
►2-3 lingurițe oțet balsamic
►o lingură boia dulce
►o linguriță paprika

► Preparare:

1. Se spală legumele. Ardeii se curăță și se taie bucăți mai mari. Dovleceii se taie rondele, iar roșiile rămân întregi.
2. Se adaugă și ceapa bucăți carnea cubulețe. Se amestecă iar toate într-un bol, se adaugă sare, piper și untul topit.
3. Se pregătește un sos din oțetul balsamic, uleiul de măs-line, boia și paprika. Se pune peste carne și se mai lasă cât se încinge grătarul.
4. Se intercalează pe bețe și se pun pe grătarul încins. Se răsucesc pe toate părțile și se servesc cu diferite sosuri.
Încearcă şi frigărui de porc cu mere şi lămâi!
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton