Anamaria Prodan a slăbit și arată tot mai bine

.
Anamaria Prodan arată tot mai bine după ce a slăbit 15 kilograme în urma unei diete drastice. 

Ea și-a uimit prietenii de pe Facebook când a postat imaginile de mai jos. Îmbrăcată într-o ținută neagră foarte sexy, cu pantaloni și jachetă din piele, Anamaria a pozat alături de finii și prietenii ei, însă toți ochii au fost îndreptați asupra ei, iar pozele au primit mii de aprecieri.

Anamaria Prodan, care prezintă acum emisiunea ”Gospodar fără pereche” de la Pro TV” a slăbit în urmă cu câteva luni nu mai puțin de 15 kilograme, iar acum face eforturi pentru a se menține. Întrebată despre dieta ei, Anamaria a spus că este o dietă pe care o țin cei mai mari sportivi ai lumii.

Anamaria Prodan a slăbit și arată tot mai bine

”Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a spus Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre dieta tinuta de Anamaria Prodan!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton