Exclusiv. Adelina Pestrițu vorbeşte despre despărţire şi dezvăluie când a plâns ultima oară

.
Adelina Pestritu este o femeie frumoasă, independentă şi o prezenţă plăcută, atât la evenimentele mondene, cât şi în mediul online, dovadă stand numărul foarte mare de fani care îi sunt alături pe reţelele de socializare.

Ce-i drept, evoluţia brunetei din ultimii doi ani este una remarcabilă, aceasta schimbându-se radical. Adelina a adoptat un alt stil vestimentar, şi-a tuns părul foarte scurt, fapt ce demonstrează că este curajoasă şi nu se teme de experienţe noi, şi… a pus punct unei relaţii de doi ani jumătate.

Este vorba de relaţia cu artistul Speak, o relaţie care promitea multe, dar care, însă, s-a încheiat brusc. De admirat este faptul că, deşi a trecut un an de la ruptură şi cei doi s-au implicat în alte relaţii, aceştia nu s-au atacat sau jignit în public şi au fost tot timpul foarte diplomaţi în declaraţii.

Astfel, frumoasa brunetă ne-a dezvăluit cum reuşeşte să treacă peste o despărţire: “Trebuie să lucrăm cu gândirea şi să o modelăm astfel încât să fie de partea noastră. Trebuie să gândim pozitiv pentru că, dacă un episod din viaţa noastră s-a încheiat, înseamnă că a dat ocazia unui alt episod să înceapă şi, cu siguranţă, este unul mai bun, mai benefic pentru evoluţia noastră. Altfel, Dumnezeu nu ar fi ales aşa pentru noi. Eu aşa gândesc şi de fiecare dată am reuşit să trec peste o despărţire cu bine.” – a declarat Adelina Pestriţi pentru Unica.

Adelina Pestritu

Întrebată ce o face să sufere cel mai mult şi când a plâns ultima dată, Adelina ne-a povestit cu emoţie în glas că s-a întâmplat de curând, în timpul unui eveniment caritabil: “A venit la mine o tânără şi mi-a spus ‘pe cap port o perucă din părul pe care şi tu l-ai donat’. M-a impresionat foarte tare şi m-a durut sufletul că o femeie aşa frumoasă şi tânără a putut trece prin aşa situaţie. Mi-am dat seama că nu vreau o viaţă de lux, nu vreau lucruri scumpe, vreau doar să fiu sănătoasă şi pe picioarele mele pentru a putea să-mi ofer ajutorul şi celorlalţi.” – a povestit Adelina.

Citeşte şi – Adelina Pestrițu are un nou iubit

Citeşte şi – Este oficial! Speak a recunoscut: „Da, suntem împreună!”

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton