Pateuri cu şuncă

.

Încearcă aceste aperitiv delicios care îi va impresiona pe invitaţii tăi!
PORȚII: 30 bucăţi
PREPARARE: 30 min
coacere: 40 MIN
► Ingrediente
► 500 g aluat de foietaj
►150 g cașcaval
►200 g șuncă de Praga
►un ou pentru uns
►chimen pentru ornat

► Preparare:
1. Se scoate aluatul din congelator și se lasă 2-3 ore la temperatura camerei.
2. Se pregătesc între timp ingredientele pentru umplutură. Se taie cașcavalul cubulețe, iar șunca felii.
3. Se întinde aluatul cu sucitorul, se porționează cu ruleta și se așază umplutura. Cașcavalul se înfăşoară în felia de șuncă și apoi se rulează cu aluatul.
4. Se aranjează în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu ou. Deasupra se presară chimen. Se coc la 180°C. Se servesc atât calde, cât și reci.
Pateuri cu şuncă şi parmezan!
Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton