Ce s-a întâmplat cu Cătălin și iubita lui Nicoleta, de la “Insula Iubirii”

.
Unul dintre cele mai solide cupluri de la “Insula Iubirii”, Cătălin și Nicoleta s-au despărțit în emisiune, după ce tânărul a căzut în ispită și și-a înșelat iubita cu ispita, o altă Nicoleta.

După 10 ani de prietenie și 2 de relație, Cătălin a căzut în ispită la doar 4 zile de la sosirea în Thailanda. A mărturisit apoi că s-a îndrăgostit la prima vedere, și-a cerut scuze iubitei și a declarat că și-ar dori să rămână împreună cu ispita Nicoleta “o viață”, dacă ar fi posibil.

Ispita Nicoleta

La polul opus, iubita lui, Nico, a trecut prin aceleași stări ca Hamude din sezonul trecut. Inițial nici nu a luat în considerare faptul că iubitul ar putea să o trădeze, apoi nu i-a venit să creadă, iar la final a fost pur și simplu șocată.

În ciuda faptului că noul cuplu – Cătălin și ispita Nicoleta – a anunțat că relația lor va continua și la întoarcerea în România, se pare că lucrurile nu stau chiar așa în prezent.

Nu știm exact dacă ispita Cătălin a ajuns vreodată acasă la Cătălin, la Cluj, așa cum plănuiseră cei doi încă din Thailanda, dar se pare că imposibilul s-a produs… iubita Nicoleta l-ar fi iertat pe Cătălin, iar tinerii sunt din nou împreună, cum rezultă din fotografiile lor de pe rețelele sociale.

Zilele trecute, Nico a postat pe contul ei de socializare o poză de la Untold:

În același timp, și Cătălin a pus pe Facebook poze din cadrul aceluiași festival:

Având în vedere că amândoi locuiesc în Cluj, acest lucru nu ar fi neapărat ciudat și nu ar însemna obligatoriu că s-au împăcat, însă fanii celor doi au analizat bine fotografiile și au găsit anumite indicii din care rezultă că Nico și Cătălin formează din nou un cuplu.

Mai mult decât atât, cei doi s-au și fotografiat împreună la Untold:

Ce s-a întâmplat cu Cătălin și iubita lui Nicoleta, de la “Insula Iubirii”

În plus, pe 26 iulie, Nico a postat pe Facebook o fotografie din care rezultă că iubitul ei, Cătălin, ar fi cerut-o de soție:

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton