Anna Faris și Chris Pratt divorțează după 8 ani de căsnicie

.
Chris Pratt și Anna Faris formau unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. În acest weekend, cei doi au anunțat pe rețelele sociale că urmează să divorțeze, să se separe după opt ani de căsnicie.

Vestea a șocat fanii lor din lumea întreagă, mai ales că Anna Faris și Christ Pratt erau considerat cuplul perfect de la Hollywood.

Conform Esquire, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Take me home tonight în 2007, pe când Faris era încă măritată cu Ben Indra. Pratt a glumit și a spus că a cucerit-o cu colecția sa de reviste porno și cu poveștile sale legate de cuceririle lui sexuale. Christ Pratt și Anna Farris s-au căsătorit în 2009, iar în 2012 au devenit părinții unui băiețel, Jack.

Pratt a anunțat despărțirea pe pagina sa de Facebook, iar Faris pe Instagram.

Postările au lăsat multe întrebări fără răspuns pentru fanii celebrului cuplu. De ce s-au despărțit Chris Pratt și Anna Faris? Poate Anna nu a putut trece peste presupusa infidelitate a lui Chris cu Jennifer Lawrence pe parcursul filmărilor pentru Passangers. Sau poate programul încărcat al celor doi a făcut ca relația dintre cei doi să se răcească.

Conform DailyMail, Anna Farris a locuit câteva luni în Canada în timp ce filma remake-ul Overboard, iar Chris Pratt a locuit în Hawai filmând Jurassic Park: Fallen Kingdom.

Sursa foto: Northfoto

Citește și Ben Stiller divorţează de soţia sa, Christine Taylor, dupa 17 ani de căsnicie

Citește și Comedianul Chris Rock DIVORȚEAZĂ de soție, după 20 de ani de căsnicie

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton