Ne apropiem cu pași repezi de vară, așa că ținutele devin mai lejere, iar mâncărurile mai ușoare. În ton cu vremea de afară, azi îți propunem o rețetă simplă, gustoasă și ”light” pe care să o asortezi cu outfitul tău preferat.
Este rețeta perfectă pentru femeile care poartă mărgele. Dacă mărgelele sunt accesoriul tău preferat, înseamnă că porți ținute elegante, clasice, de o frumusețe atemporală. Trebuie să prepari și tu mărgele al salmone.
Ingrediente
350 grame penne integrale Pambac
2 linguri ulei de măsline
2 lingurițe coajă rasă de lămâie
1 sfert ceașcă suc de lămâie
100 grame spanac baby
220 grame somon afumat
Pastele se pun înapoi în oală. Se adaugă cele două linguri de apă, coaja și sucul de lămâie, frunzele de spanac și somonul tăiat în bucăți mici.
Se lasă la foc, amestecând continuu, timp de aproximativ două minute sau până când frunzele de spanac încep să se înmoaie.
Pentru această rețetă îți recomandăm pennele integrale Pambac, o varinată sănătoasă de paste, bogate în fibre, vitamine și minerale. Însă nu uita că poți folosi și alte tipuri de paste – spaghete, scoici, tuburi, în funcție de preferințele tale.
Nu rata următoarea rețetă asortată ținutelor tale – tiara cu sos de ciuperci.