Inele arrabiata

.
Continu

ăm seria rețetelor asortate cu accesoriile noastre preferate. Azi îți recomandăm rețeta de paste perfectă pentru o femeie pasionată de inele.

Dacă ai o colecție impresionantă de inele statement și toată lumea ți le admiră pe degete, înseamnă că ești o femeie cu personalitate puternică, pasională, care nu se teme să iasă în evidență și adoră să fie în centrul atenției.

Rețeta care se potrivește personalității tale este cea de paste arrabiata – o rețetă simplă, rapidă, care iese în evidență prin gustul picant.

Ingrediente

  • 150 grame melci ondulați Pambac
  • 120 g sos de roșii
  • 3 căței de usturoi pisați
  • 1 vârf de linguriță fulgi de ardei iute
  • ½ linguriță ulei de măsline
  • O mână pătrunjel proaspăt tocat (opțional)
  • Sare și pipet după gust

Mod de preparare

pambac_melcisoriSe pun pastele la fiert în apă cu sare.

Într-o tigaie, se încinge uleiul, apoi se adaugă cei trei căței de usturoi pisați și fulgii de ardei iute (se poate ajusta cantitatea, în funcție de preferințe). Se lasă la sotat două – trei minute sau până se rumenește ușor usturoiul.

Apoi se toarnă sosul de roșii cu o lingură sau două de apă. Se lasă totul la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

Când au fiert pastele, se scurg și se adaugă peste ele sosul. Înainte de servire, se poate presăra pătrunjelul proaspăt tocat.

Pentru această rețetă îți recomandăm melcișorii ondulați de la Pambac, însă preparatul iese la fel de gustos dacă folosești alte tipuri de paste – spaghete, penne, scoici, tuburi, etc în funcție de preferințe.

Pentru un plus de fibre, vitamine și minerale, încearcă și pastele integrale Pambac.

Nu rata următoarea rețetă asortată ținutelor tale – mărgele al salmone.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton