Te-ai gândit vreodată să asortezi rețetele pe care le pregătești la stilul tău vestimentar? Surprinde-ți familia sau invitații cu feluri de mâncare potrivite personalității tale!
Astăzi îți prezentăm rețeta perfectă pentru femeile elegante și rafinate, care nu au prea mult timp de pierdut în bucătărie. E gata în 10 minute, pentru ca apoi să ai timp să-ți pregătești ținuta.
Ești pasionată de bijuterii, iar preferatele tale sunt broșele? Înseamnă că ești o femeie rafinată, cu gusturi clasice și în general adopți ținute elegante prin simplitatea lor lor. Ți se potrivește perfect rețeta de paste cacio e pepe – o rețeta clasică, minimalistă, pe care orice pasionată de paste trebuie să o cunoască.
Se pune pe foc apa cu sare. Cand a dat în fiert, se adaugă pastele și se lasă la foc conform instructiunilor de pe pachet.
Între timp se rade brânza într-o tigaie și se adaugă peste ea o lingură din apa în care au fiert pastele. Se amestecă până când capătă consistența unei creme, iar dacă e necesar se mai poate adăuga apă.
După ce au fiert pastele, se pun peste crema de brânză, în tigaie. Nu este nevoie să fie scurse foarte bine.
Se mai pune totul la foc timp de câteva minute.
Pastele cacio e pepe se servesc cu piper negru proaspăt măcinat.